37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Het First Stop concept

First Stop: een overtuigend pan-Europees netwerk

 

First Stop heeft 2000 professionele bandenservicecentra in 25 Europese landen. Afhankelijk van de specialisatie van de vestiging, doen onze bandenspecialisten onderhoud aan personenauto's, bestelwagens, motorfietsen, vrachtwagens en tractoren. Iedere vestiging is volkomen toegewijd aan het leveren van de beste service en producten aan onze klanten. Deze benadering, waarin de klant centraal staat, en onze technische expertise maken van elk van onze centra een echt First Stop vestiging.

 

Ons netwerk ontwikkelt zich snel. Elk jaar worden er ongeveer honderd onafhankelijke centra toegevoegd aan ons netwerk. Bent u geïnteresseerd in een partnerschap met First Stop? Stuur ons dan een e-mail. Uw plaatselijke First Stop vertegenwoordiger maakt graag kennis met u en kan u meer vertellen over de mogelijkheden.

 

 

Onze structuur

 

First Stop bestaat uit:

 

  • Eigen vestigingen (centra in Frankrijk, Spanje, Ierland, Zwitserland), een solide basis van vestigingen met uitgebreide ervaring en expertise. Al deze vestigingen hebben dezelfde gemeenschappelijke “best practices” en worden ondersteund door een backoffice met een uitstekende dienstverlening. Ze hebben ook regelmatig contact met de onafhankelijke partners in eigen land.
  • Onafhankelijke partners (franchisenemers) die een partnerschapsovereenkomst ('soft' franchise*) met First Stop hebben gesloten.

 

First Stop bundelt de krachten van de eigen vestigingen en onafhankelijke partners voor verdere ontwikkeling van de activiteiten en verbetering van de Europese dekking, zodat de klant nog beter kan worden bediend.

 

 

Wat voor voordelen heb ik als First Stop franchisenemer?

 

  • Multibrandconcept.
  • Strategische partnerschappen en afspraken met Bridgestone en andere leveranciers van automaterialen van topkwaliteit.
  • *Soft-franchiseovereenkomst: biedt een hoge mate van onafhankelijkheid en vrijheid vergeleken met andere spelers op de markt, waardoor onze partners hun klanten het beste kunnen bieden en toch hun eigen bedrijf kunnen diversifiëren en ontwikkelen in de richting die zij willen.
  • Fleetcontracten.
  • Een professioneel en toegewijd team van managers om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw bedrijf. (Business Development Managers).
  • Ondersteuning in de vorm van winkelidentiteit, marketingactiviteiten en opleidingsprogramma's.
  • Een professioneel pan-Europees netwerk en de ervaring van First Stop om op terug te vallen.

 

 

Hoe kunt u lid worden van het First Stop netwerk?

 

Het soort partnerschap dat we samen kunnen ontwikkelen, is afhankelijk van de merken van onze strategische partners die u als partner voert, de kwaliteit van uw verkooppunt en uw winkelidentiteit.

 

Neem contact op met onze Business Development Manager in uw land voor meer informatie over de voordelen en de voorwaarden voor samenwerking met First Stop :

 

Dhr. Dimitri Goethals

Email: dimitri.goethals@firststop.eu

Tel. : 0478 44 80 30

First Stop Benelux

Corporate Village, Da Vincilaan 1, 1930 Zaventem