37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

 

Macht is niets zonder controle 

 

Pirelli biedt een breed gamma innovatieve banden voor auto's, motorfietsen en fietsen dankzij langdurige partnerschappen met de meest gerenommeerde fabrikanten. Dankzij deze samenwerking kan Pirelli banden op maat ontwerpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten, afhankelijk van het voertuigmodel.

pirelli

Ontdek onze selectie Pirelli banden

Waarom Pirelli?

 

Pirelli werd in 1872 in Milaan opgericht en is nu een internationaal bekend merk dankzij zijn superieure technologie, producten van topkwaliteit en zijn liefde voor innovatie die stevig geworteld is in de Italiaanse traditie.

Een ervaring die gewaardeerd werd

 

Met meer dan 40 jaar ervaring in de segmenten Premium en Prestige is Pirelli de ideale bandenfabrikant voor u. Het richt zich voornamelijk op de markt van banden met toegevoegde waarde en ontwikkelt voortdurend innovatieve producten die beantwoorden aan specifieke vervoersbehoeften, zoals gespecialiseerde en supergespecialiseerde banden.

De beste banden voor alle seizoenen

Pirelli-technologieën

Pirelli Elect™

 

ELECT™ is een technologie die Pirelli specifiek heeft ontwikkeld voor elektrische en oplaadbare hybride voertuigen, rekening houdend met specifieke technische kenmerken.

Seal Inside™

 

Dankzij de SEAL INSIDE™ technologie kunnen voertuigen blijven rijden zonder spanningsverlies, zelfs als de band door een externe factor is beschadigd, waardoor bijna 85% van de oorzaken van ongevallen door spanningsverlies wordt uitgesloten.

PNCS™

 

PIRELLI NOISE CANCELLING SYSTEM™ is een technologie die het mogelijk maakt het rijgeluid in het voertuig te verminderen door het gebruik van absorberend schuim in de band. Dit doet het geluid met de helft afnemen.