37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Hankook-banden: Driving Emotion

 

Hankook-banden worden gekenmerkt door de technologieën waarop zich baseren en die steeds meer in trek zijn.
De ambitie van dit merk is dan ook gedurfd en duidelijk: de benchmark worden voor Driving Emotion, zodat u kunt genieten van een unieke rijervaring!

R&D ingezet op grote schaal

 

Om uw rijervaring voortdurend te verbeteren, zijn Hankook-banden gebaseerd op krachtige R&D. Zijn hoog aangeschreven centra hebben deze grote naam nieuwe hoogten te bereiken op het gebied van prestaties en innovatie.

Een bedrijf van wereldklasse

 

Hankook-banden staan wereldwijd bekend om hun perfecte design. Om aan de behoeften van elke bestuurder te voldoen, hebben zij topmodellen ontwikkeld!
Maak tussen de Hankook Ventus zomerband, de Hankook Kinergy 4S2 vierseizoenenband en een veelvoud aan andere, de beste keuze!

Hankook banden: filosofie en waarden

Hankook banden: 80 jaar technologie

 

De Hankook Tire Group werd in 1941 in Korea opgericht. Na een veelbelovende start werden 5 grote internationale centra en 8 grote fabrieken geopend. Deze ontwikkelingen leidden tot een radicale popularisering van Hankook banden.

Een internationale aanwezigheid

 

Na veertig jaar ontwikkeling rond de oorspronkelijke locatie is het succes van Hankook banden zodanig gestegen dat de internationale expansie van de groep in de Verenigde Staten begint.
Dankzij hun voortdurende investeringen in research kunnen zij ook snel erkenning krijgen in de wereldwijde bandenindustrie.

Naar steeds grotere tevredenheid

 

Hankook streeft voortdurend een van zijn primaire doelstellingen na: het bereiken van het toppunt van uw tevredenheid. En om ervoor te zorgen dat u overal uitgerust kunt zijn, distribueert het bedrijf zijn producten in meer dan 180 landen, terwijl het samenwerkt met grote spelers als Hamann Motorsport.