37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Premium merk

 

Hankook, de 6e grootste fabrikant ter wereld, produceert high-performance banden voor personenauto's, 4X4's, SUV's, commerciële voertuigen en vrachtwagens.

 

In zijn streven haar klanten optimale kwaliteit in combinatie met superieure technologie en rijcomfort te bieden, investeert Hankook voortdurend in onderzoek en ontwikkeling in haar vijf internationale ontwikkelingscentra en in zijn acht fabrieken met hoge capaciteit.

Ontdek onze selectie Hankook banden

Waarom Hankook?

 

Hankook Tire is een wereldwijde fabrikant van innovatieve, heel vaak bekroonde premiumbanden voor personenauto's, 4X4/SUV's, commerciële voertuigen, vrachtwagens, bussen en motorsportvoertuigen.

Technologieën geboren op het spoor

 

Als officiële leverancier van de DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) sinds 2011, een van de meest veeleisende autowedstrijden waaraan fabrikanten als Audi en BMW deelnemen, gebruikt Hankook de in de natuur opgedane ervaring om steeds effectievere en veiligere banden te ontwikkelen. Hankook is partner van vele races in Europa en wereldwijd: het FIA Formule 3 Europees kampioenschap, Formule Renault Eurocup, W-Series, Supercar challenge...

De beste banden voor alle seizoenen

Hankook in een paar woorden:

 

  • De grootste fabrikant ter wereld: Hankook produceert premium banden voor personenauto's, SUV's, bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens en sportvoertuigen.  
 
  • Een internationale krachtpatser: 20.000 werknemers wereldwijd in 180 landen en een productiecapaciteit van 102 miljoen banden. 
 
  • Een merk dat partner is van autofabrikanten: de eerste banden die gemonteerd worden op de auto's van de grootste fabrikanten (Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen...). 

 

 

  • Innovatief merk: past de nieuwste technologieën en innovaties toe in de bandenproductie. Hankook heeft vijf onderzoeks- en ontwikkelingscentra, waaronder één ultramodern centrum ter wereld, Technodome (Korea).

 

  • Een merk dat zich inzet voor sportieve waarden: officiële partner van de club Real Madrid en de Europa League. Net als zijn partners hecht Hankook veel belang aan waarden als efficiëntie, kwaliteit en betrokkenheid.  

Verbintenissen

 

Efficiëntie: gegarandeerd perfect rijden, zelfs onder de zwaarste wegomstandigheden.

 

Veiligheid: garandeert bestuurders een veiligere, aangenamere en comfortabelere rit dankzij banden van zeer hoge kwaliteit.

 

Innovatie: het concretiseren van de oneindige mogelijkheden op het gebied van banden door na te denken over creatieve maar haalbare alternatieven met betrekking tot rijden in de toekomst.

 

Ambitie: Hankook wil een van de technologische leiders in de automobielindustrie worden door automobilisten over de hele wereld producten te bieden die optimale rijprestaties garanderen.