37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Bewezen waarde voor uw geld

 

Uniroyal gebruikt kwaliteitsmaterialen en voert uitgebreide tests uit. Het resultaat: u rijdt met hoogwaardige banden met minder slijtage. Door uw auto uit te rusten met Uniroyal-banden bespaart u op de lange termijn geld!

Banden aangepast aan uw behoeften

 

Dankzij hun innovatieve technologieën biedt de Uniroyal-groep u een gevarieerde keuze aan veilige banden die zijn aangepast aan uw behoeften. Overweeg plezier en rijden te combineren met hun AllSeasonExpert 4-seizoenenbanden, of hun Snow Max 2 winterbanden!

Wees veilig met banden van Uniroyal

 

Als bedenker van de regenband heeft het merk Uniroyal zich altijd ingezet om de risico's van aquaplaning te voorkomen en u een veilige rijervaring te bieden. Met Uniroyal-banden bent u dus verzekerd van optimale grip in alle weersomstandigheden!

Het Uniroyal-bandenavontuur

Het begin van een doorslaand succes

 

Oscar Englebert zag al snel de voordelen van rubber in en werd een van de eerste Europese bandenfabrikanten. Enkele jaren later werd het merk Uniroyal geboren. Het was de regenband die van de groep een doorslaand succes maakte.

Kwaliteit die de tand des tijds doorstaat

 

Tegenwoordig wordt de productie verzorgd door de in Europa gerenommeerde Continental Groep. Uniroyal is een merk dat bekend staat om de kwaliteit van zijn banden, die zorgen voor een optimale wegligging in bochten, zelfs bij slecht weer!

De toekomst van het rijden met Uniroyal

 

Uniroyal heeft zich altijd ingezet om uw rijervaring te verbeteren. Daarom blijft het merk banden ontwikkelen met innovatieve structuren en eigenschappen om u te verzekeren van een comfortabele rit.