37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Yokohama banden: een merk met vele mogelijkheden

Performante en toegankelijke banden

De Japanse firma Yokohama staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve banden tegen aantrekkelijke prijzen. Zijn geheim? Het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen bij de productie.

Zo profiteert u van uitstekende, milieuvriendelijke en voordelige banden!

Een antwoord op alle eisen

Het merk biedt al zijn bestuurders een uitzonderlijke rijervaring. De Yokohama Avid Ascend 4-seizoenenbanden en de Advan Sport V105 en Advan S/T zomermodellen zijn daar perfecte voorbeelden van met een onberispelijke levensduur!"

Veilig rijden

De geavanceerde banden van Yokohama zijn gericht op veiligheid en comfort voor automobilisten. Automobilisten prijzen de Yokohama winterbanden zelfs voor hun ongelooflijke grip en handling op ritten in de sneeuw.

Een internationale reputatie

Yokohama: waar het allemaal begon

In 1917 werd de Yokohama Rubber Company opgericht in Yokohama, Japan. Geleidelijk aan werd het bedrijf de tweede grootste bandenfabrikant van het land en kon het dankzij zijn technologie de internationale markt veroveren!

Een voortdurend groeiende vraag

Dankzij zijn banden van hoge kwaliteit, die zelfs de meest extreme omstandigheden kunnen weerstaan, heeft Yokohama zich niet alleen in Azië maar ook op andere continenten kunnen vestigen.
Vandaag de dag heeft het bedrijf ongeveer 100 fabrieken over de hele wereld.

 

Innovatie leiders

De wil van het merk is duidelijk: het onderzoek verdiepen om prestaties en eco-verantwoordelijkheid te combineren! Daarom zijn de nieuwe Yokohama banden gemaakt met 80% gerecyclede materialen.

Veel bestuurders zijn al overtuigd van hun efficiëntie.