37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Falken banden - zoveel voordelen!

Falken-banden: banden die prestaties en zuinigheid combineren

 

Het Japanse merk zorgt er niet alleen voor dat elke productiefase van hun banden wordt gerespecteerd, maar ook dat er recycleerbare grondstoffen worden gebruikt. Dit alles met als doel u het voordeel te geven van high-performance banden tegen betaalbare prijzen!

Waarom kiezen voor Falken banden?

 

Falken banden beloven veilig rijden en optimaal comfort! De Falken Euro All Season AS200 banden kunnen hiervan getuigen, bekend om hun lange levensduur en wegligging in alle weersomstandigheden.

Onverslaanbare veiligheid

 

Om lekrijden te voorkomen en uw veiligheid te vergroten, ontwikkelen de Falken ingenieurs voortdurend verschillende technologieën. Een voorbeeld hiervan zijn de Falken Eurowinter Winter HS01 winterbanden, waarmee u uitzonderlijk goed kunt remmen op besneeuwde en beijzelde wegen.

De uitbreiding van Falken banden

Sportief begin

 

In 1983 creëerde de Sumitomo Rubber Industries Group het merk Falken met één doel voor ogen: banden aanbieden die voldoen aan de eisen van sportieve rijders! Geleidelijk aan werd het merk internationaal en slaagde het erin zich te vestigen met banden die comfort, prestaties en esthetiek combineren.

Falken reist door Europa

 

Vandaag de dag heeft Falken verschillende circuits, waaronder Papenburg in Duitsland en Okayama in Japan, om de betrouwbaarheid en efficiëntie van zijn nieuwe banden te testen. Het bedrijf heeft ook een netwerk van meer dan 8.000 distributeurs in Europa. Dus waar u ook bent, u kunt zich kwaliteitsbanden veroorloven!

Een merk met visie op de toekomst

 

Dag na dag blijft Falken steeds efficiëntere banden ontwikkelen die een uitzonderlijke rijervaring garanderen!
Zo blijft SRI investeren in onderzoek naar nieuwe technologieën en toekomstgerichte mobiliteitsconcepten.