37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Kwaliteit tegen een lage prijs

 

De groep BF Goodrich wil automobilisten duurzame banden met hoge prestaties aanbieden tegen betaalbare prijzen. Hun doel is te zorgen voor een aangename rit voor zowel u als uw portemonnee!

Waarom kiezen voor BF Goodrich banden?

 

BF Goodrich banden zijn ontworpen om uw rijervaring op en naast de weg te verbeteren. Hun rubber zorgt voor uitzonderlijke prestaties en grip in alle seizoenen! De BF Goodrich G Force Winterband wordt namelijk geprezen door zijn gebruikers.

Banden ontworpen voor uw veiligheid

 

Alle BF Goodrich banden zijn ontworpen om zich aan te passen aan zowel uw rijstijl als uw omgeving! Met de G-Grip All Season banden kunt u bijvoorbeeld in alle wegomstandigheden veilig remmen.

BF Goodrich: een voorloper in zijn sector

De geboorte van BF Goodrich banden

 

Het bedrijf werd in 1870 opgericht door Benjamin Franklin Goodrich en was de eerste in de sector die rubberbanden aanbood in de VS. Later onderscheidt het bedrijf zich van zijn concurrenten met zijn geavanceerde technologieën en zijn samenwerkingen in de wereld van de motorsport.

Een referentie op de bandenmarkt

 

BF Goodrich banden staan bekend om hun betrouwbaarheid, zowel tijdens wedstrijden (24 uur van Le Mans, Dakar Rally, enz.) als tijdens uw dagelijkse woon-werkverkeer. De banden blijven hun prestaties bewijzen door bij te dragen aan het succes van grote coureurs in gerenommeerde kampioenschappen.

BF Goodrich schrijft geschiedenis

 

Het Amerikaanse bedrijf wil zijn status als pionier in de bandenindustrie behouden. Het zet zijn niet aflatende onderzoek voort om innovatieve concepten aan te bieden en u een ongeëvenaard comfort in de auto te bieden!