37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Roadstone banden in het voordeel van de automobilist

Kwaliteitsbanden tegen een scherpe prijs

 

Dankzij de vele tests die zijn uitgevoerd voordat de banden op de markt worden gebracht, zorgt de Roadstone-groep ervoor dat u prettig en ecologisch rijdt. Dit betekent dat u rijdt met hoogwaardige banden die een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding bieden!

Optimale wegligging

 

Het motto van Roadstone? Uw rijervaring verbeteren met kwaliteitsbanden die uw veiligheid garanderen!

Het bewijs zit in de pudding met de Roadstone N PRIZ 4S 4-seizoenenbanden, waarvan het profiel zich aan alle omstandigheden aanpast.

Veilig rijden

 

De ingenieurs van Roadstone zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om veilig rijden te combineren met comfort! Roadstone Eurovis HP 02 zomerbanden zijn daar een perfect voorbeeld van door uw remweg te verkorten op zowel nat als droog wegdek.

 

 

Roadstone banden: een verhaal dat nog maar net begonnen is

Een razendsnelle opkomst op de bandenmarkt

 

Roadstone is inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende bandenfabrikanten in Zuid-Korea. Het merk werd opgericht door Nexen en werd wereldberoemd om de kwaliteit van zijn rubber, waardoor het tussen 1987 en 1991 kon samenwerken met de Michelin-groep.

Roadstone bereist de wegen van de wereld

 

Roadstone heeft vier productievestigingen in Zuid-Korea, China en Tsjechië. Deze laatste produceert voornamelijk banden voor de Europese markt. Het aantal distributeurs van Roadstone-banden bedraagt nu meer dan 100 wereldwijd.

De banden van de toekomst

 

Elke dag werkt de groep met geavanceerde en milieuvriendelijke technologieën. Hun doel? U voorzien van betrouwbare banden en een vlotte rit! Op lange termijn, wil Roadstone zijn stempel drukken op de wereldwijde bandenmarkt... maar vooral in de harten van de bestuurders.