37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Betrouwbare Goodyear-banden

 

Goodyear-banden zijn zorgvuldig getest door onafhankelijke instanties en worden door deskundigen aanbevolen. Tot hun kenmerken behoren de UltraGrip winterband en de EfficientGrip zomerband, die beide zeer populair zijn op de markt!

Goodyear prestatiecriteria

 

Om u de beste banden te kunnen bieden, richten de ingenieurs van Goodyear zich op vele criteria: grip in bochten, wegligging op alle soorten ondergrond, duurzaamheid, brandstofverbruik verbruik, aquaplaning, geluidsniveau in het interieur... Dit alles om u maximale rijkwaliteit te bieden!

Items binnen uw bereik

 

Wie zegt dat kwaliteit een krap budget moet betekenen? Omdat de makers van Goodyear-banden ze toegankelijk maken voor iedereen, worden ze aangeboden tegen eerlijke en betaalbare prijzen.

Goodyear knowhow

Een lange geschiedenis

 

De geschiedenis van Goodyear banden begon in 1898 met de opening van de eerste gelijknamige fabriek in Ohio. Met zijn belofte van voortdurende innovatie maakte de groep naam als een van 's werelds toonaangevende bandenbedrijven.

Een sublieme opkomst

 

In iets meer dan een eeuw tijd heeft Goodyear de wereld veroverd! Wist u bijvoorbeeld dat de auto die in 1919 de Indianapolis 500 in 1919 was uitgerust met Goodyear-banden? Dankzij deze ontwikkeling is de groep nu aanwezig in 22 landen en heeft hij 52 fabrieken.

Meer innovatieve Goodyear-banden

 

Goodyear rust verre van op zijn lauweren en probeert zich voortdurend aan te passen aan de uitdagingen van zijn tijd. Of het nu gaat om aangepaste doppen, zelfherstellende banden of het gebruik van biologisch afbreekbare materialen, innovatie is bij Goodyear nooit ver weg!