37+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen


Pictogram zoeken

Michelin kwaliteit aan de beste prijs

 

Michelin banden hebben een ijzersterke reputatie. Zij zorgen ervoor dat uw voertuig veilig uitgerust is, ongeacht het seizoen.
Bovendien blijft hun kwaliteit gekoppeld aan concurrerende en betaalbare prijzen.

Waarom kiezen voor Michelin-banden?

 

Met dit merk weet u zeker dat u niet verkeerd zit! Als u op zoek bent naar de beste Michelin-winterband, heeft de Pilot Alpin 5 de Autobild 2020 wintervergelijking gewonnen, vóór 50 andere modellen. Als het gaat om Michelin 4-seizoenenbanden is de CrossClimate+ de band die er het meest uitspringt!

Veiligheid is een sleutelwoord bij Michelin

 

Michelin zet zich in om u banden aan te bieden die zo veilig zijn als de technologie toelaat, maar gaat ook verder. De waarden zijn zo diep geworteld in de identiteit van het merk dat het bewustmakingscampagnes voor verkeersveiligheid voert.

De geschiedenis van Michelin-banden

De oorsprong van het merk

 

Het begon allemaal in 1889, toen de gebroeders Michelin hun bedrijf oprichtten in Clermont-Ferrand. Aanvankelijk ontwikkelden zij een afneembare fietsband, pas in de loop der jaren verspreidde hun vakgebied zich, met grote kracht!

 

De opkomst van Michelin-banden

 

Vanaf 1895, na de creatie van de luchtbanden van Michelin, kwam alles in een stroomversnelling. Het won terrein op internationale schaal, Michelin vestigde zich als 's werelds grootste bandenfabrikant!

 

 

 

Michelin vandaag

 

Met meer dan 130 jaar geschiedenis achter zich blijft de naam Michelin bovenaan de lijst staan van bandenfabrikanten met het meest gewaardeerde imago in 2021. U kunt er dus op vertrouwen dat Michelin-banden betrouwbaar, betaalbaar en veilig zijn!