Laat u door niets tegenhouden: blijf op het goede spoor.

FINANCE FIRST

Soms moeten we een belangrijk onderdeel vervangen, zoals banden of een distributieriem. Er kunnen ook onverwachte defecten zijn. Dat betekent grote kosten en wij willen niet dat u in problemen komt.

Over uw veiligheid en welzijn valt niet te onderhandelen. Daarom maken wij het u gemakkelijk: u kunt uw autoreparatie in een First Stop vestiging naar keuze laten financieren.

0% INTEREST OP FINANCIERING, ZONDER KOSTEN VOORAF

In elk First Stop vestiging, geen papierwerk, geen voorafgaande goedkeuringen. U kiest de financieringsformule, voor 6 of 10 maanden en spreidt de betaling van de reparatie comfortabel over de gewenste periode.

FINANCIERING VAN 150 - 500 EURO

Het volstaat dat u uw identiteitskaart meebrengt en een rekening opgeeft waarop wij de automatische afschrijving kunnen uitvoeren.

FINANCIERING VAN 500 - 3.000 EURO

Het volstaat dat u uw identiteitskaart meebrengt, uw laatste salarisstrook of een bewijs van uw inkomen als zelfstandige en een rekening opgeeft waarop wij de automatische afschrijving kunnen uitvoeren.

WAAROM MOET IK FINANCIERING VRAGEN OM MIJN AUTOREPARATIES TE BETALEN?

  • Uw veiligheid op de weg heeft voorrang
  • U voorkomt veel ergere duurdere reparaties
  • Het comfort en veiligheid van uw passagiers is van het grootste belang
  • U verlengt de levensduur van uw voertuig

FAQ

KAN IK EEN GEDEELTE CONTANT BETALEN EN HET SALDO FINANCIEREN?

U kunt een deel van de reparaties contant betalen en het saldo over de gewenste periode spreiden. Vraag echter in een First Stop vestiging naar de individuele financieringsvoorwaarden.